Gardenlux

TB Gres traptrede 100x35x15cm tavel

Per stuk

Kleur
Afmeting
Aantal

125,00 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


TB Gres traptrede Tavel tavel

Artikelomschrijving

Een betonnen trap kan in diverse tuinstijlen worden gebruikt, met name moderne- en landelijke tuinen. Onze massieve traptreden zijn ideaal om deze hoogteverschillen in de tuin mee te overbruggen. Ze bieden een stabiele basis met luxe uitstraling en een stroef profi el. Geef je liever de voorkeur aan een natuursteen look? Dan zijn de Asian Bluestone en TB Gres traptreden prachtige eyecatchers.

De Traptreden 'De Luxe' zijn tijdens de productie voorzien van een granulaat echte deklaag, waardoor ze langer hun oorspronkelijke kleur zullen behouden

De TB Greskei Tavel wordt met de hand gekapt (geknipt) en is een natuurlijk product. Het is een duurzame zandsteen die zijn bekendheid heeft gekregen door zijn buitengewone hardheid. De keien worden gekliefd en de deklaag van de kei wordt niet meer bewerkt zodat de natuurlijke ruwheid behouden blijft.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Geschikt voor verhogingen
add_circle_outline
Robuuste- en natuurlijke uitstraling
add_circle_outline
Onderhoudsvriendelijk
file_download Verwerkingsvoorschriften Muurelementen

Specificaties

Serie
TB Gres traptrede Tavel
Kleur
tavel
Afmetingen
100x35x15cm
Materiaal
Natuursteen
Gewicht per stuk
142 Kg
Artikelcode
350559
Voorraad
104
Aantal per pallet
9
Behandeling
Gekapt
Werkende hoogte
15 cm

Eerder door jou bekeken