Gardenlux

Cortenstaal U-profiel 50 opsluitband 5x15x100cm

Per stuk

Afmeting
Aantal

18,95 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Cortenstaal U-profiel

Artikelomschrijving

Cortenstaal u-profiel 50 opsluitband 5x15x100

Deze cortenstaal u-profielen kun je gemakkelijk om betonbanden plaatsen. Op deze manier maak je van een “gewone” opsluitband iets unieks. Deze U-profielen zijn tot 15cm hoog, waardoor je ook verhoogde opsluitbanden volledig kunt bedekken met cortenstaal. Hoekstukken hiervoor zijn tevens beschikbaar.

Cortenstaal, ook wel bekend onder de naam COR-TEN staal, is een roestige staalsoort met ijzer als basis waarna koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Deze bijzondere metaallegering heeft een warme roestkleurige uitstraling die naarmate de tijd verstrijkt steeds mooier wordt. Het gaat moeiteloos op in een natuurlijke omgeving. Cortenstaal heeft daarnaast veel praktische voordelen. Het is weerbestendig, onverwoestbaar en vraagt weinig onderhoud. Een zeer geschikt materiaal dus om veelzijdig in de tuin toe te passen. Cortenstaal zien we daarom steeds vaker in onze tuinen als borderrand, plantenbak of zelfs als kunstobject.

Wil je dit roestproces graag versnellen? Houd het cortenstaal dan goed vochtig met water en het zal moeiteloos opgaan in de natuurlijke omgeving.

Tip: op aanvraag leveren we ook cortenstaal plantenbakken en overige elementen. Informeer bij onze verkoopspecialisten naar de mogelijkheden.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Bestand tegen alle weersinvloeden
add_circle_outline
Straalt warme uit
add_circle_outline
Onderhoudsvriendelijk
add_circle_outline
Duurzaam materiaal
remove_circle_outline
Kan vlekken veroorzaken op de tegels

Specificaties

Serie
Cortenstaal U-profiel
Afmetingen
5x15x100cm
Materiaal
Cortenstaal
Gewicht per stuk
2 Kg
Artikelcode
920408
Voorraad
56
Aantal per pallet
1

Eerder door jou bekeken