Gardenlux

Cortenstaal U-profiel 60 opsluitband hoekstuk 6x20x50/50cm

Per stuk

Afmeting
Aantal

25,95 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. 


Cortenstaal

Artikelomschrijving

Cortenstaal u-profiel 60 opsluitband 6x20x50/50cm

Nieuw in ons assortiment zijn de U-profielen. Deze cortenstaal profielen kunt u gemakkelijk om betonbanden plaatsen. Op deze manier maakt u van uw “gewone” opsluitband iets unieks. Deze U-profielen zijn tot 20cm hoog, waardoor u ook verhoogde opsluitbanden volledig kunt bedekken met cortenstaal. Hoekstukken hiervoor zijn tevens beschikbaar.

Cortenstaal wordt veel gebruikt in tuinen en landschappen. De populariteit neemt ontzettend toe onder de mensen. Het materiaal leent zich uitstekend voor gebruik in buitenruimtes zoals parken, en kan bovendien goed tegen weeromstandigheden als regen en kou.


In Nederland wordt het materiaal op allerlei manieren toegepast. Informeer bij de verkoop naar de verschillende mogelijkheden.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Bestand tegen alle weersinvloeden
add_circle_outline
Straalt warme uit
add_circle_outline
Onderhoudsvriendelijk
add_circle_outline
Duurzaam materiaal
remove_circle_outline
Kan vlekken veroorzaken op de tegels

Specificaties

Serie
Cortenstaal
Afmetingen
6x20x50/50cm
Materiaal
Cortenstaal U-profiel
Gewicht per stuk
3 Kg
Artikelcode
920411
Voorraad
60
Aantal per pallet
1

Eerder door jou bekeken