&noscript=1 />
Hydroblob

Hydroblob d34 120x15x20cm

Per stuk

Afmeting
Aantal

42,50 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Hydroblob d34

Artikelomschrijving

De Hydroblob D34 worden toegepast als drainage- en waterbuffering rondom gebouwen, verhardingen en in tuinen. De Hydroblob D34 is de belastbaarheid 2500 kg/m² en heeft het een inhoudscapaciteit van 34 L. Een verticale vezelrichting bevordert een bufferende- en infiltrerende functie, hierbij worden de blokken staand geplaatst (de sticker this side up zit boven). Maar een horizontale vezelrichting bevordert juist een drainerende functie, de sticker zit dan juist aan de zijkant.

De Hydroblob D34 drainage en buffersysteem is 120 cm lang, 15 cm breed en 20 cm hoog. Het weegt 2,7 kg per blok en heeft een contactoppervlak van 0.9m².

Gardenlux Hydroblob drainageblokken zijn gemaakt van steenwol, een 100% natuurlijk materiaal op basis van basalt. Het is bijzonder sterk en bestand tegen erosie door plant- en boomwortels. De blokken zijn omwikkeld met een filterdoek dat instroming van zand en grond voorkomt. Het unieke natuurlijke materiaal absorbeert regenwater bijzonder snel en zorgt voor een geleidelijke infiltratie van het water in de bodem rond het blok. Zo wordt het grondwater op natuurlijke wijze aangevuld. Verdroging wordt voorkomen.

In onderstaande video legt Rob Verlinden aan u uit hoe het werkt:

Bekijk de video hier.

Let op: Je dient met het verwerken rekening te houden dat de Hydroblo drainageblokken niet plat gelegd mogen worden. De sticker dient aan de zijkant te zitten.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Duurzaam materiaal
add_circle_outline
Infiltreert water in de grond
add_circle_outline
Milieuvriendelijk
add_circle_outline
Bestand tegen erosie door plant- en boomwortels
remove_circle_outline
Inschatten benodigde watercapaciteit
file_download Verwerkingsvoorschriften Hydroblobs

Specificaties

Serie
Hydroblob d34
Afmetingen
120x15x20cm
Materiaal
Steenwol
Gewicht per stuk
2.7 Kg
Artikelcode
900436
Voorraad
121
Aantal per pallet
75

Eerder door jou bekeken