Hydroblob

Hydroblob Slimline set verzinkt incl. D45 unit SL55 VS 120x20x30cm

Per stuk

Afmeting
Aantal

198,50 incl. btw

info

Let op: Bij het plaatsen van de bestelling, rekent u niet online af. De bestellijst wordt doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer of dealer naar keuze. De dealer neemt binnen 2 werkdagen contact met u op over de bestelling. Standaard transportkosten zijn €75,- incl btw maar de dealer kan hier nog van afwijken. Het koopbedrag staat niet vast. 


Hydroblob Slimline set verzinkt incl. D45 unit SL55 VS

Artikelomschrijving

De Hydroblob Slimline SL 55 VS is een verzinkte smalle lijngoot met ingebouwde buffer van 45 L. De Hydroblob Slimline SL 55 VS is de belastbaarheid 2500 kg/m². Dit soort blokken inclusief rooster legt u makkelijk tegen elkaar aan en u heeft geen leidingwerk nodig om het overtollige water af te voeren. De waterplassen in uw tuin of oprit zijn verleden tijd. U kunt zelf bepalen hoeveel blokken u nodig heeft. Wij kunnen u wel advies geven over hoeveel blokken u nodig heeft. De lijngoot type Slimline wordt vaak gebruikt in de bestrating rondom uw terras of tuin. Door bestrating met een klein afschot aan weerszijde van het Slimeline rooster aan t e leggen, stroomt het water snel naar de buffer.

De Hydroblob Slimline SL 55 VS drainage en buffersysteem is 120 cm lang, 20 cm breed en 30 cm hoog. Het weegt 6,1 kg per blok en heeft een contactoppervlak van 1,04 m².

Gardenlux Hydroblob drainageblokken zijn gemaakt van steenwol, een 100% natuurlijk materiaal op basis van basalt. Het is bijzonder sterk en bestand tegen erosie door plant- en boomwortels. De blokken zijn omwikkeld met een filterdoek dat instroming van zand en grond voorkomt. Het unieke natuurlijke materiaal absorbeert regenwater bijzonder snel en zorgt voor een geleidelijke infiltratie van het water in de bodem rond het blok. Zo wordt het grondwater op natuurlijke wijze aangevuld. Verdroging wordt voorkomen.

De lijngoten zijn beschikbaar in grafiet & verzinkt.

In onderstaande video legt Rob Verlinden aan u uit hoe het werkt:

Bekijk de video hier.


Plus- en minpunten: Volgens onze tuinspecialist

add_circle_outline
Duurzaam materiaal
add_circle_outline
Infiltreert water in de grond
add_circle_outline
Milieuvriendelijk
add_circle_outline
Bestand tegen erosie door plant- en boomwortels
remove_circle_outline
Inschatten benodigde watercapaciteit
file_download Verwerkingsvoorschriften Hydroblobs

Specificaties

Serie
Hydroblob Slimline set verzinkt incl. D45 unit SL55 VS
Afmetingen
120x20x30cm
Gewicht per stuk
2 Kg
Artikelcode
901007
Voorraad
29
Aantal per pallet
1

Eerder door jou bekeken